Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Årets 4. klubtur blev en blæsende og frisk dag på Øresund.

Efter en del sidste-øjebliks afbud endte vi op med 4 mand (+ ankertovsformand Albert) fordelt med Jonas og Jan i henholdsvis Jans foliebakke og Martin og jeg + junior i undertegnedes yoghurtbæger ;o)...

Det blev til mange kendte arter og heraf hele 3 nye klubrekorder, desværre ingen kapitale størrelser, heller ikke af de grumme pig- og slethvar som ellers var første prioritet på denne tur. Vejret gjorde det praktisk lidt svært at fiske målrettet efter disse arter, men det blev dog forsøgt af Jonas og Jan der bommede et par hug på en grund lige NV om Helsingørs Nordhavn.

I stedet fik fladfiskene chancen ud for Kronborg hvor både vind og strøm gav udfordringer, uden anker og 30 m. tov ude drev vi sydover med ca. 5 km/t og med ankeret ude kunne vi holde det nede på 1,5 - 2 km/t, en opgave Albert klarede til UG, men det var en træt 7-årig der ramte sengen i går aftes efter at have halet ankeret 15-20 gange i løbet af dagen :o).

Det blev heller ikke til mange skrubber, dertil var antallet af isinger og fjæsinger for overvældende til at de kunne komme til fadet, men efter 6 timers frisk vind og hygge på vandet blev resultatet således:

Johnny - 9 point (skrubbe 380 g. + klubrekord sej 670 g.)
Martin - 8 point (klubrekord ising 330 g. + klubrekord rødspætte 200 g.)
Jonas - 7 point (skrubbe 330 g. + klubrekord fjæsing 170 g.)
Jan - 4 point (skrubbe ? g.)

Ingen point for flest fladfisk, det var simpelthen umuligt at holde rede på ;o)…

Dagen blev på behørig vis afsluttet hos Jan med kolde øl og rose´ samt fortæring af fangsten.

Der er efterfølgende indleveret en klage til bestyrelsen for usportslig opførsel fra undertegnedes side overfor min gast på turen. Denne klage er selvfølgelig venligt, men bestemt afvist. Afvisningen af klagen må være accepteret idet gasten har anmodet om plads med undertegnede igen på næste klubtur ;o)

K&B JensenTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne