Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Tur til Falster som der var store forventninger til. Men jeg kan med det samme sige, at der var masser af fisk, men de store valgte at udeblive. Vi var 6 afsted, hvor én mand tog hjem lørdag eftermiddag.

Lørdag
Uret ringer 03:45, også skal vi igang. Vigtigt at stå der ved solopgang. Første dag bød på flot vejr, og allerede efter 1 time havde jeg fået to på 43 cm og flere andre bød sig med i kampen efter 2-3 timer. Vi forsøgte flere hotspots, og efter en lang og god dag kunne vi gøre status på 15 fisk på land, men med den største på sølle 950 gram. Dertil havde der været mange kontakter, og der var også smidt et par gode fisk.

Søndag
Uret ringer samme tid, og alle var opsat på at der skulle større fisk på land, da konkurrencen ikke måtte blive afgjort med en fisk på 950 gram.
Dog blev dagen lidt svære. Den startede godt med visuelle kontakter, og jeg og en anden fik hurtigt kontakt med dem på flue, og fik 3 på land og flere hug. Herefter stilnede det af. Vi kørte videre til nyt vand i håb om at det ville give mere. Dagen var præget af meget lavvande og hård SØ vind. 2 af de andre var kørt et andet sted, og kl. 13 kunne de melde om flere og gode kontakter, men ingen fast fisk. Én af dem havde haft kontakt med en på anslået 55-60 cm. Vi alle forsøgte dette sted, men det gav intet, udover bekræftelse på lækkert spot, som vi helt sikkert skal prøve af en anden god gang.
Vi kørte hjem til sommerhuset for at få frokost og rydde op. Vi var herefter klar og opsat på, at nu skulle der en større fisk til at vinde konkurrencen. Vi forlod huset kl. 17.30 opsat på at give den en skalle. Som vi alle ved, bliver konkurrencer tit afgjort sidste aften og sidste spot.
Vi ankom, og mødte en lokal fisker der opgivende gik fra vandet. Han meldte om alt for grumset vand. Vi viste medfølelse for ham, men inderst inde jublede vi. Grumset vand = godt fiskeri!
Efter 10 min har en kammerat længere nede fast fisk, som viser sig som ny vinderfisk på kun 1,1 kg. To kast efter har han hug igen. Lidt efter vender der sig en fin fisk foran snuden på mig, da snurrebassen tages op. Jeg når lige at råbe til min bror, som står 15 meter til højre for mig, at der var en følger, hvorefter at melder om fast fisk på flue, men endnu engang kun 42 cm. Der går noget tid og jeg får et hug. Næste kast samme retning, og her igen samme sted kommer der et tungt hug som samtidig tager line af hjulet - sikker på det er en god fisk. Men den udebliver desværre. Grumset vand, ja det viser sig igen fra sin gode side.
Der sker ikke mere, og vi møder en ny lokal fisker, der beretter om, at der i år primært fanges fisk på 40-45 cm. Vi må derfor konkludere det har været ok med ca. 25 fisk på land. Størrelsen er skuffende, men samtidig har vi haft kontakter med større fisk. Vinderfisken bliver derfor kun på 1,1 kg.

Dagen efter (mandag), tikker der fangstrapporter ind. Samme sted vi sluttede af med, giver det grumsede vand bonus. Der tages en fisk på 5,5 kg, samt flere på 3 og 4 kg. Uheldigt at være én dag for tidligt på den.

Vi venter 14 dage, også går det løs på Møn. Ses til den tid, og K&B derude :)

Ps. Der er intet billede, da jeg ikke kan finde ud af, at få det i rette størrelse.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne