Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Turen var oprindeligt en torsketur på sundet, men grundet vinden (6-8 m/s) blev et alternativ valgt. Fladfisketur med udgangspunkt i Hundested.

6 mand valgte at deltage.
Båd 1: Fahlgren, Foged og Peter
Båd 2: Johnny, Vinding og Lundqvist

Båd 1 forsøgte sig i området nord for hundested efter hvar, desværre uden held. Vi havde dog 2 hug som menes at have været af hvar, så lidt action var der. (samt fjæssing)

Båd 2 gik hårdt efter de små flade inde på det lave vand i Isefjordens udmunding, dette gav kun fjæssinger, så fiskeriet blev hurtigt omlagt til "semi stationært" fiskeri. De lå og drev langsomt i området ved Hundested havn i læ af det store rustne skib som ligger til kaj. Her blev det til makrel på 675g og fjæssing på 200g begge klubrekorder til Johnny.

Båd 1 havde mere held inde på de lavvandede områder, her lykkedes det både Fahlgren og Peter af fange en skrubbe hver. Da fiskene endeligt var fundet måtte vi desværre afbryde fiskeriet for at samle 2 badegæster op, som var kommet i havsnød. De var sprunget i vandet fra en jolle ca. 1,5km fra kysten, derefter var jollen kommet i problemer og var drevet væk fra dem.
Det lykkedes os at bjærge de 2 badegæster samt trække den nødstedte jolle i havn i Lynæs.

Uden den store fangstmæssige succes fordeler pointene sig således:

Jan: 8 point
Peter: 6 point
Johnny: 4 point (2 klubrekorder+deltagelse)
Vinding: 2 point
Foged: 2 point
Lundqvist: 2 point

Vi ses på Buresø
/JanTilbage
  Fiskeklubben Rokkerne