Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Rokkernes geddeweekend var atter henlagt Silkeborgssøerne, måske mere at nød end lyst. De fleste vande med offentlig adgang og mulighed for brug af egen jolle, er efterhånden godt gennemfisket. LF´s vande som vi også har benyttet tidligere, er ligeledes presset af rigtig mange nye fiskere pga. corona. Så Silkeborg var måske de bedste valg, når nu det skulle være.
Vi var tre bådhold:
Båd 3: Johnny med Special Guest Star Flemming fra Team SuEllen.
Båd 2: Boysen og Mikkel
Båd 1: Jonas og undertegnet.

For båd 1 & 2´s vedkommende valgte vi at udvide turen med fiskeri fredag, så vi kørte afsted allerede torsdag aften – Båd 1 havde et par ærinder on stødte til fredag eftermiddag for at fiske weekenden.

Fredagens fiskeri startede perfekt for båd 1, da jeg krogede en havkajak – heldigvis slap både kajakroer og agnskalle med skrækken, så vi kunne genudsætte roeren efter ca. 5 minutters kamp.
Fiskeriet efter gedder gik ganske langsomt, men det plejer det også på Silkeborg. Der kommer stille og roligt fisk i båden og snit størrelsen er fin – men champagne fiskeri har vi til stadighed at opleve.
Fredag aften forløb ganske roligt – politiet ankom ikke.

Konkurrencens fiskemæssige højdepunkt var da Flemming fik en flot gedde på lidt over 10kg lørdag eftermiddag – det måtte jo gå sådan, at gæstefiskeren løb med den største. Måske var det en lille gave fra Vorherre for båd 3´s besværlige morgen, hvor Johnny brugte hans Volvo som rendegraver og SOS international måtte tilkaldes.
Båd 2 valgte en anden sø end båd 1 og 3, så det var ikke fordi vi sejlede årene af hinanden, men der blev flittigt delt ekkolods skærmbilleder, dårlige jokes, og til tider fiske billeder via messenger – så det gik endda.
Lørdag aften stod Boysen/Mikkel for aftensmad. Det gik som det plejer, Boysen planlægger at vi skal spise kl.20 og maden er klar kl.22 – men hvad, vi skulle jo ikke nå noget og Flemming serverede PR. Gin tonic´s med tilbehør -alt godt!!
Vejret var hele weekenden ok, ikke fantastisk, men ok. Et lille solstrejf i ny og næ havde nok løftet fiskeriet, det var lidt mørkt, men sådan skulle det ikke være.
Søndag var fiskeriet af samme skuffe, Jonas og jeg fandt dog et område med fisk og kunne inden for kort tid lande 6-7 fisk. Nok det tætteste vi kom på champagne fiskeri ved Gedde Weekenden 2021.
Fra middagstid af trak folk stikket og vendte snuderne hjemad, Jonas og jeg som de sidste kl.14:45.

Slutstillingen blev:
Jan, størst: 6,95kg - 8 point
Jonas: 6,8 og flest 11 fisk – 7 point
Mikkel: 5,8kg – 5 point
Boysen 5,7kg – 4 point
Johnny: 2 kg – 3 point

Klubmesterskaber 2021 og vinder af årets sportsnavn bliver Jan Fahlgren.
Mikkel og Jan har begge 19 point – men Jan har flere sejre – utroligt tæt.



Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne