Fiskeklubben Rokkerne
Fangstrapporter

Som en afslutning på fiskesæsonen og klubbens 25 års jubilæum var dette års geddeweekend sat til Esrum sø. Tilbage i klubbens spæde begyndelse var Esrum sø en af de første søer vi begyndte at afholde vores årlige geddeweekender, så det en tur i gennem memory lane på flere planer.

Fredag aften var Fahlgren, Johnny (båd 1), Mikkel og Boysen(båd 2) på plads i LF-hytten. Jeg havde lige en halloween-fest, hvor mit afkom skulle bringes og hentes så jeg måtte joine de andre fra morgenstunden lørdag.

Tidlig lørdag morgen var jeg klar ved Esrum søbred. De andre Rokkere var levende, men det tog lidt tid før de kom ud i bådene.
Jeg var rimelig hurtig i båden og sejlede ud for at få styr på grejerne, som ikke var blevet benyttet siden vores sidste geddeweekend i 2021.

Der ventede mig en lille overraskelse i min båd for de tidligere bruger af båden havde efterladt en del guldkarusser i dammen. Efter at få ryddet op i grejboksen, bundet nye geddetackler var jeg klar til fiskeriet. Men der skulle gå laaaaaaaang tid inden der kom hul på bylden.

Båd 2 med Mikkel og Boysen havde på forhånd besluttet sig at de udelukkende ville satse på den store kapital aborre. Desværre var der ingen af bådene, der fik nogen aborre i denne omgang og derfor blev det til en solid nulbon til båd 2.

Allerede i de tidlige morgentimer, mens jeg sad og nød det smukke efterårsvejr tikkede de første geddefangster ind fra båd. 2 gode gedder i 6 kg klassen til Johnny var en realitet og enkelt mistet.

Sidst på formiddagen fik jeg endelig hul på fiskeriet. Flere super flotte gedder i god kondition var op og vende og indenfor 1 time var 4 fisk kommet i båden. Ved frokost tid hentede jeg min gamle kollega fra Forst og Jagthuset, Johan, og vi sejlede hurtig retur til området jeg lige havde forladt.

Det var en god beslutning for i løbet af eftermiddagen løb vi ind i noget stabil fiskeri med flere pæne fisk over 5 kg med den største på 6,7 kg. Alle fisk i god kondition. Johan satsede på nogle store Bullteez shads, men da fiskene stod dybt og huggede udeblev ja så kom der også guldfisk og skaller på hans stænger.

Sidst på eftermiddagen kunne vi gøre status med 9 pæne fisk i båden. Jan og Johnny havde ikke kunne fastholde morgenstudens gode statistik, men sluttede dagen af med en 4 kg fisk.

I hytten om aftenen blev der hygget og fortalt gamle røverhistorier og lagt nye fiskeplaner for den kommende sæson.

Søndag morgen var det kun båd 1 som trodsede vejret og tog ud. Johnny fortsatte den gode statistik fra om lørdagen og tog 4 flotte fisk, mens Fahlgren fortsatte arbejdet med at sejle Johnny rundt til fisk. God arbejdsfordeling :-)

Selvom klubbens præsident - Boysen - ikke havde noget drømmefiskeri på årets geddeweekend var det alligevel nok til at sikre sig titlen som klubmester 2022.

Boysen præsterede allerede på årets første klubtur at markere sig med en flot aborre (og eneste), dernæst kan nævnes sejren på karpeturen og tilslut størturen, hvor det blev til en ny klubrekord for Stør.

Tillykke med mesterskabet til Boysen, klubbens præsident, i jubilæums året.Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne