Fiskeklubben Rokkerne
Havørredweekend Møn

Endnu engang faldt valget på sommerhuset på Møn til premieren på årets klubmesterskab – og det kan man jo for så vidt godt undre sig over, for der har ikke været meget sus over fangsterne de sidste mange år. Der har været andre forslag oppe at vende de sidste mange år, når der skal vælges turdestinationer for året på den årlige generalforsamling – men alligevel falder valget år efter år på det der sommerhus, og Møns fiskeforladte vande.
Ja, jeg ved s’gu ikke om det er fordi vi efterhånden er blevet så gamle, at vi ikke længere kan huske hvad der skete sidste år. Og sidste år… Og sidste år… Og….

Når der nu ikke er nogle fisk at fange, så bliver vi jo altså nødt til at hygge os i hinandens selskab – og det går til gengæld ret godt. Og ved nærmere eftertanke er det måske netop derfor vi vælger Møn – vi har mere lyst til at sidde i sommerhuset med et glas rødvin og høre Prince, end at spilde vores tid i waders i endnu et forgæves forsøg på at krane en havørred op på land.

For at peppe hyggen yderligere op har den turansvarlige været et smut på New Zealand og købt en god håndfuld fiskeblade og bådmagasiner, så vi kan sidde og savle i fællesskab over de store fisk de har dernede, samt deres usandsynligt lækre fiskemaskiner.

Med forventningen om ingen fisk, men masser af hygge – Vi ses til festen!!
//PettermannTilbage


Fiskeklubben Rokkerne