Fiskeklubben Rokkerne
Torsk Øresund 18-11-08

Så er det tid for en nyklassiker i rokkeregi, idet at der også her i indeværende sæson er blevet plads til at rette skytset mod Salmo Trutta på hele 2 af årets 7 ture. De foregående års novembertur har fangstmæssigt ikke været værd at ofre meget spalteplads på - 2 undermålere, 1 fra hver tur og deltagerantalsmæssigt er der plads til forbedringer, så i år må det være året, hvor vi finder sølvtøjet og får det adrenalin-kick vi alle går og drømmer om når storfisken er i stødet. If you can dream it, you can do it!

Dagens destination vælges med rettidig omhu i ugen op til turen, hvor vind, vejr, fangstrapporter, diverse staldtips krydret med den rette mavefornemmelse afgør hvor dagens dyst skal stå. Her kan der selvfølgelig også blive tale om at vi i løbet af dagen flytter plads, hvis det er det der skal til.

Alle pladser er i princippet i spil og turansvarlig er åben over for de ærede medlemmers input forud for turen. Så kom ud af den lune stue i november og gå ikke glip af årets sidste tur, der samtidigt kan blive altafgørende i kampen om Rokke mesterskabet.
Turansvarlig disker op med grillpølser på minigrillen.

Vel mødt - Keep it stiff
Rokker Vinding
Tilbage


Fiskeklubben Rokkerne