Fiskeklubben Rokkerne
Jonas Hansen

Jonas er meget fascineret af medefiskeriets mange facetter, og især det "specielle" fiskeri efter karper har han brugt meget tid på de senere år.
Derudover trækker geddefiskeriet også kraftigt, og han dyrker det hovedsaligt i de store søer.
Jonas går dog bestemt heller ikke af vejen for kystfiskeri og bulefiskeri på Sundet når lejligheden byder sig - alt ialt en meget alsidig lystfisker.

Året 2012 blev året, hvor jeg igen fik sat lidt skub i fiskeriet. Det er blevet til langt flere fisketure end i de sidste 5-6 år. Det har især været karpefiskeriet som har været opprioriteret. Derfor var det også en ekstra stor tilfredsstillelse da jeg i starten af september måned fangede en fantastisk flot skælkarpe på lidt over 13 kg - en pr. som var længe ventet.

2012 blev også året hvor jeg endelig fik muligheden for at komme af sted til Ebro floden og for alvor satse på fiskeriet. Selvom vejrforholdene drillede os var det alligevel en fantastisk oplevelse og den sene oktober nat nær Caspe vil sent blive glemt. At få lov til at kæmpe med af Ebroens rigtig store monster (forøvrigt på en karpestang) er en af de største fiskeoplevelser i mit liv.

I år satser jeg på at få gjort noget ved sandartfiskeriet. Min pr. har snart en del år på bagen så det primære mål for 2014 er at fange en ny pr Sandart. Ellers håber jeg på at få tid til at komme ud efter karperne her i løbet af sommerenTilbage

Fiskeklubben Rokkerne