Fiskeklubben Rokkerne
 

 13-08-2006 : skrevet af Michael Boysen

Nash festival 2006

Jonas og jeg deltog i weekenden 4-6 august i årets Nash festival ved Sorø sø.

Fredag blev indledt med velkomst og lodtrækning om pladserne kl. 14.30. Vi trak plads nummer 18 i søens sydlige ende, hvilket vi umiddelbart var godt tilfredse med.
Efter en række praktiske informationer begav vi os mod pladsen, hvor jeg lynhurtigt konstaterede turen første katastrofe. Min medbragte vanddunk med 8 liter vand, var - muligvis pgr. af rask kørsel - væltet undervejs på ruten, og da den tilsyneladende var utæt, sejlede min bagage rundt i bagagerummet som en anden tømmerflåde. Et godt råd skal lyde herfra - Husk at sikre jeres vand inden I kører på tur.....

Vi fik rigget til, fodret og sejlet agnene ud, og alt forløb helt efter planen, lige indtil jeg skulle jerne mine stormpoles i den ganske hårde bund. Det lykkedes mig under denne manøvre at knække min ene buzzerbar 2 steder, og så var gode råd dyre. Lykken var heldigvis med mig, og det viste sig, at Jonas havde medbragt en rulle gaffatape, så efter en lang række eder og forbandelser fik jeg samlet en ganske intermistisk buzzerbar.
Aftenen forløb uden videre aktivitet, og omkring midnat hoppede vi til køjs.

I løbet af natten blæste det lidt op, hvilket resulterede i en del småbibberi, men intet tydede på reel interesse fra karper. Da morgenen så kom, hev vi tacklerne ind, og "stor" var overraskelsen da jeg opdagede, at der sad en pæn rudskalle på mit ene tackle - ikke den fedeste overraskelse.
Igen fik vi sejlet tacklerne ud, og kunne så i ro og mag indtage morgenkaffen.

Der skete ikke en hat i løbet af dagen, men vi fandt ud af, at der i nattens løb var blevet fanget 11 karper med en skæller på 11.02 kg. på toppen.
Lørdag aften fik vi et hyggeligt besøg af Peter, der som bekendt er bosat ikke langt fra søen. Mens vi sad og snakkede kom der en masse småbibberi fra mine meldere, men det viste sig desværre at være krebs, som havde set sig lune på mine boilies - knap så fedt!
Peter smuttede omkring midnat, og vi hoppede i kanen. Ved halv to tiden havde jeg et mindre "run", og kunne uden besvær kroge og lande en brasen på 2.3 kg. Ikke det vi var kommet efter, men trods alt lidt fiskelugt på fingrene.

Der skete ikke mere før om morgenen, hvor jeg fangede yderligere 2 brasen, men desværre stadig ingen karper. Da klokken nærmede sig 11 pakkede vi sammen, og satte kurs mod klubhuset, hvor der var præmieoverrækkelse kl. 12.
I nattens løb var der fanget yderligere 2 karper, hvor en spejler på 10 kg rent var den største.
Konkurrencen blev vundet af vore naboer på plads 19, Daniel og Dennis - Tillykke med det!

Vi vender stærkt tilbage næste år.

Billeder fra arrangementet kan ses her:
http://www.kortlink.dk/karpeudvalg/2wgbMichael Boysen - brasen 2.3 kg
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne