Fiskeklubben Rokkerne
 

 08-01-2007 : skrevet af Michael Boysen

Søndag i mosekonens land

Med julemåneden vel overstået var det omsider igen blevet tid til en geddetur.

Vi mødtes ved halv otte tiden, og lidt snak og en kop kaffe satte vi kurs mod dagens første vand.

Efter en god halv times kørsel ankom vi til en mindre tørvemose, hvor vi hurtigt fik rigget til. De næste par timer blev mosen gennemfisket med woblere og skeblink, og en mindre gedde på knap 3 kg. lod sig overliste, mens en anden blot viste interesse for blinket - al action gik til Jens. (Muligvis som kompensation for at han i et af dagens første kast knækkede sin stang?)

Vi drog videre i landskabet, og kom snart til en længere perlerække af moser. Igen blev diverse blink luftet uden den store succes. Midt i en længere fotoseance fik jeg endelig et godt hug nær en sivpynt. Jeg måtte lægge maksimalt pres på gedden for at undgå sivene, hvilket var en hård opgave for den relativt lette stang. Efter ca. 10 sekunder røg krogholdet desværre, og jeg ærgrede mig godt og grundigt.
De næste par timer fiskede vi videre uden videre held, og det mest sindsoprivende var endnu en knækket stang til Jens - denne gang holdt klingen dog, men korket røg med en ubehagelig lyd til følge.

En times tid inden mørket sænkede sig, var vi nået til dagens sidste mose. Her var vi anderledes effektive, og fik begge en enkelt pind inden lukketid.

Alt i alt en hyggelig tur, hvor der blev luftet en del røverhistorier.

Hug og hygge
BoysenJens Bursell - gedde 2.5 kg
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne