Fiskeklubben Rokkerne
 

 22-03-2007 : skrevet af Johnny Mark

Vestsjælland kalder 1.

Havde aftalt morgenmøde med Præsidenten ved Storebælt, men et eller andet gik galt, idet han først dukkede op midt på formiddagen, forklaringen blæste væk over Musholm Bugt ;o)...

Nå, men jeg var startet lidt tidligere og efter at have misset 3 fisk på bombarda og flue prøvede jeg en af favoritterne; en rød/gul sølvpil der passede fint til det uklare vand. 2 kast og blinket blev jagtet helt ind i brændingen af dagens første fisk, en fin havørred på 47 cm. og 1 kg. Præsidenten ankom og fiskene viste sig nu for alvor, først en undermåler, så en ret flot nedgænger på godt 60 cm. og 2,2 kg. Derefter endnu en undermåler og til sidst en fin fisk på 44 cm. og 900 g. Alt dette til undertegnede og uden kontakter til Præsidenten. Han fik dog senere en undermåler, havde et par hug og tabte en kilos fisk ved stangspidsen.

Over middag gik vinden mere i vest og vandet plumrede til, hvorfor jeg kørte en tur i Isefjorden på vej hjem, dog uden succes. Boysen havde et kort visit på havnen på Reersø hvorefter han også vendte snuden hjemad.

Det er nu det sker, drenge! Om 1 måned er der hornfisk over alt.

K&B
Johnny

900 g. og 1 kg. havørred fra Vestsjælland
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne