Fiskeklubben Rokkerne
 

 29-11-2007 : skrevet af Johnny Mark

Stevns 29-11-2007

Efter gårsdagens tur trak det igen i de 2 raske svende, og da Albert blev konstateret rask og klar til vuggestue blev det igen til en tur til Stevns.

Det blev en sløj oplevelse, revet fra i går blev nu overrullet af en meterhøj brænding, men da vandet stadig var klart var det jo bare med at få noget bly sendt afsted. Det var lidt af en kamp at holde sig på benene og da den første bølge røg op under jakken på Lundqvist gik lidt af gejsten af drengene(specielt den unge).

På vejen tilbage til bilen blev der fisket lidt sporadisk og det lykkedes igen Lundqvist at kroge en havørred på 39,99999 cm ;o) Nå, tilbage i baljen med den og vi kørte videre.

Kun 5 km. væk var vejret og vandet helt anderledes, næsten vindstille og spejlblankt vand, kun lidt krusning når der lige kom et lille vindstød.

Det blev til et enkelt hug til Lundqvist af en særdeles vægelsindet havørred omkring målet, den huggede ganske forsigtigt nogle meter ude og inde over sandbunden var den henne ved blinket 3 gange inden den valgte at skride uden at betale regningen, møgdyr ;o)...

Apropos møgdyr, så faldt vi over et meget frisksat ulovligt garn på vejen tilbage. Vi overvejde at hive det ind, men det er jo selvtægt og ikke noget 2 lovlydige bankansatte går ind for ;o)!
Det er derfor her til aften meldt til fiskerikontrollen på deres døgntelefon som er 7218 5609.

K&B
Johnny



Ulovligt sat garn.




Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne