Fiskeklubben Rokkerne
 

 16-09-2008 : skrevet af Michael Boysen

Årets næstsidste karpetur

Jeg fik omsider klemt en dobbelt overnatning efter karper ind i det ellers lidt stramme program.

Havde valgt en, for mig, ny sø med en anseelig størrelse. Fiskene i søen skulle ikke være mange, men til gengæld skulle chancen for en rigtig stor være til stede.

Jeg lagde ud med at fodre grundigt dagen inden turen, så det var med spænding jeg imødegik natten, da tacklerne endelig var på plads.

Rent fiskemæssigt skete der ikke det store, men Stampe fra Bajertørst kiggede forbi til en gang pils og en hyggesnak som strakte sig over en del timer.

Først næste dag omkring kl. 14 gik den første melder, biiiib, jeg var hurtigt over den, og efter en udramatisk fight kunne jeg lande den grimmeste og klammeste karpe jeg nogensinde har set - utrolig smadret fisk, som formentlig ikke har lang tid tilbage?! Den vejede 6,7 kg, så jeg var ok tilfreds med min debut i søen.

Jeg tacklede op igen, og snart efter var jeg atter igang. På trods af en ellers rimelig ihærdig indsats, lykkedes det mig desværre ikke at overliste flere fisk, med undtagelse af en enkelt brasen omkring kiloet, som ikke kunne lade mine boilies være i fred.

Fin tur omend de store gerne måtte kigge forbi en anden gang

Hug og hygge
BoysenEn ultra hærget og grim spejlkarpe på 6,7 kg
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne