Fiskeklubben Rokkerne
 

 25-11-2010 : skrevet af Mikkel Christiansen

Zihoutanejo Mexico

Hej
Her er en lille opsamlings rapport fra Mexico, de 2 første dage var vi af sted efter sailfish 22 miles fra land og det gav første dag 2 sailfish på henholdsvis 30->40 kg. de blev ikke vejet da de blev genudsat, vi bommede 2 stk. desværre. Derudover gav bød søndagen også på 4 hajer ca. 1 meter lange og lidt småfisk. Mandag gav igen 2 sailfish op til 40 kg. og en dorado (7 kg) eller mahi-mahi som de lokale kalder guldmakrellen. Den gav i øvrigt en forrygende fight på let grej. Tirsdag havde vi en inshore dag med hidsige bonito som piskede vandet til skum når de gik amok i småfisk på arealer på størrelse med en fodboldbane. Bonitoerne fik vi på små jensen pirke på 40->60 gram. Udover bonito bød dagen også på den stærke jackfish, vi fik desværre kun en enkelt på ca. 5 kg på levende agn.
I dag onsdag har vi satset på roosterfish som skal findes langs kysten og vi var heldige at få en enkelt på 26 pund dvs. 13 kg på levende agn. Jeg gav den gas med alle de poppere vi havde købt men de var ikke til at få i tale og det eneste som virkede ligesom med jackfishen var levende agn. Min opfattelse er lidt at man godt kan holde lidt igen med popper indkøbene, da jeg kun har haft følgerer i 3 dage (needelfish, jacks) men der er ingen af fiskene som har hugget og de er blevet præsenteret for alle de populærere popper. Derimod skal man huske sine gode gamle Jensen pirke samt lidt kystblink gerne i den tunge ende og ikke at forglemme lidt gummi blæksprutter.
Vi har alle dage været ude med Santiago Valdovinos på Gitana 1 de 3 første fiskedag og med hans bror Adan Valdovinos idag http://gitanasportfishing.com/the_captains.html og de kan deres kram :-)Mikkel Christiansen - sailfish 30 kg
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne