Fiskeklubben Rokkerne
 

 02-05-2011 : skrevet af Jonas Hansen

1 maj - røde faner og røde "løg"

Mikkel og jeg var i går d. 1 maj taget på søen for at "fejre" den nye geddesæson.

Mikkel lagde stærkt for land med at glemme sine sko samt noget varmt tøj. Så mens kaptajn Hansen sad i termotøj og godtede sig sad Mikkel i et par "Mig og Charlie" cowboybukser samt et par Harald Nyborg træsko. Det var koldt...

Nå men tilbage til fiskeriet. Taktikken var at at fiske i bredzonen med agnfisk i forskellige størrelser. Efter 1 times fiskeri kom den første 2011 gedde i båden. En fin fisk, som havde flere sår som indikerede at de havde været på leg. Fisken blev taget på 2 m. vand. Kort efter dagens første hug var Mikkel på pletten med en aborre på 300-400 g som lod sig friste af Mikkels str. 7 Mepps spinner.

Herefter forsøgte vi os på dybere vand, hvilke kostede et par resultatløse timer. Tilbage på det lave vand fik vi en smule gang i fiskeriet igen og inden for en time fik vi 3 nye tilbud. Dog var der ingen med størrelse på.

Sidst på eftermiddag vendte vi skuden mod land og kunne se tilbage på nogen hyggelige timer i flotte grønne omgivelser - dog fik vi aldrig rigtig fiskeriet i gang.



Mikkels storfangst




Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne