Fiskeklubben Rokkerne
 

 21-05-2012 : skrevet af Jonas Hansen

Forår under åben himmel

Børnene og jeg udnyttede weekendens flotte vejr til at tage en overnatning under åben himmel (selvfølgelig med fiskestænger).

Mens ungerne var faldet til ro i soveposerne og de sidste minutter af den dramatiske champions league finale kørte i radioen var der lidt pilleri ved en af bundstængerne. Et hurtig modhug - de klassiske brasennyk i modsatte ende. Jeg nåede dårlig nok at sætte stangen i stangholderen efter at genudsat den første brasen før der var hug igen. Endnu en brasen kom på land, men denne var en ren kæmpe i forhold til den tidligere fangst. Jeg fandt vægt og målebånd frem men da jeg skulle kane fisken ind på land mistede jeg desværre krogholdet. En smule ærgerligt da fisken var rigtig stor.

Resten af natten forløb roligt men i det første dagslys var der på ny et hug. Denne gang var jeg forholdsvis sikker på at fisken var en lille karpe så fangstnettet kom i brug. Men det var lidt af en overraskelse da jeg kunne konstatere at årets første Suder var blevet lokket til at hugge. I øvrigt en pæn af slagsen - lige under 3 kg. Desværre skete der ikke mere, men en fantastisk tur i det fri hvor der kom to store fredfisk på land. I øvrigt havde jeg aldrig tidligere fanget Suder i den pågældende sø.2,9 kg suder
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne