Fiskeklubben Rokkerne
 

 01-11-2012 : skrevet af Mikkel Christiansen

Rokkernes piketour 2012

Der måtte kæmpes rigtig hårdt for at få fisk i båden eller rettere bare at få et hug, lørdag var en nulbon ikke et eneste hug og først søndag lykkedes det for mig med et enkelt hug at fange en på 6,3 kg fisk som i øvrigt var med til at vinde geddedysten. Min bådmakker Bajertørstformanden fangede lige inden lukketid en 4,9 kg. gedde så alt i alt blev den sammenflækkede geddekutter den med de 4 største gedder over de 3 dage.” Präsident der Bier Durst” var dog glad nok for guideningen grundet de svære kår og der skal lyde en stor tak til Präsident der Bier Durst for at træde til da jeg manglede en makker i båden, der blev udvekslet gode tips og triks.
El Prezidente og Schwalm havde lørdag en nærdød oplevelse med putifyller skroget, den lavede en næste 360 graderes pirouette i god fart og hev 50 liter vand om bord. El Prezi knuste en coladåse i ren skræk så nu hænger øgenavnet dåseflækkeren på ham.
Johnny-boy blev for første gang champ i Rokkermesterskabet og stort tillykke med det :-). Han behøvede end ikke fange en fisk da El Prezidente ikke fangede en eneste.
Turen hjemover gik i ren convoy stil med 3 geddekutter på træk, vi manglede blot musikken i radioen.
Thight lines
MikkelMikkel 6,3 kg gedde
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne