Fiskeklubben Rokkerne
 

 19-08-2013 : skrevet af Martin Lundqvist

Fantastisk fiskeri på Falster

Uret ringede 02.50, så jeg sammen med en kammerat kunne ramme kysten kl. 04.00. Det lykkedes og som de tidligere gange oplevede vi et helt igennem fantastisk fiskeri. Meget blankt vand og konstant aktivitet i overfladen i form af jagt og spring fra både mindre og større HØ.

Vi begge startede med gennemløber, og min makker landede efter 5 min en fin fisk på omkring 1 kg. Herefter kunne vi ikke få dem til at hugge, og sidste kast inden jeg ville skifte får jeg bid, og efter en kortere fight, springer den og vrider krogen ud foran nettet - PIS.

Pga. den store aktivitet i overfalden skifter vi begge til fluestang. Begge med løbende kontakter. Da jeg gerne vil længere ud, tager jeg fluen på spinnestangen. Min makker får 2 små HØ og mister en fin fisk ved netkanten på omkring 3 kg.

Jeg mister en fin fisk på et par kg. i første kast med fluen på spinnestang. Herefter følger en lang række hug. Jeg skifter til en mindre flue, og kort efter lander jeg fire fisk samt en masse hug inden for én time. Fiskeriet fortsætter men ikke flere på land.

Efter 6 timer har jeg vel set omkring 20-30 HØ fri af vandet samt konstant jagt+leg i overfladen på et stræk på ca. 100m.

En helt igennem flot morgen, og der skal forsøges igen tirsdag eller onsdag afhængig af vejrudsigt.
Hmmm....måske en klubtur herned :)


Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne