Fiskeklubben Rokkerne
 

 14-10-2013 : skrevet af Peter Rasmussen

Ja tak

Efter at have opnået status som fuldtidsstuderende, er det blevet sløjt med de ture hvor udstyret består af en fiskestang. For at sige det pænt.

Familien og jeg selv har efterårsferie i denne uge, og her til morgen bød muligheden sig til med lækkert vejr. Min yngste søn, Villy, blev indhyret som gast og fotograf, og afsted gik det.

Vi prøvede først at se om det kunne blive til et par aborrer nede ved havnen, men det lykkedes kun at fejlkroge et par skaller, der efterfølgende blev parkeret i en spand, som Villy skiftevis fyldte og tømte for vand, når han lige vil have et kig på de to.

Vi mistede hurtigt interessen for de manglende aborrer, og på Villy´s opfordring blev motoren startet og vi tøffede over til geddehotspottet. Efter en halv snes kast huggede en 3 kgs fisk som lyn og torden, og kæmpede stærkt, indtil den blev hevet ombord, fotograferet og sendt tilbage i vandet, sammen med de to skaller. Villy mente den trængte til lidt at spise oven på anstrengelserne :-)

Herefter havde gasten set nok action for idag, og ville hjem. Sådan blev det.

Det er årets eneste fisk for mit vedkommende - håber der kan sniges en tur eller to mere ind her i ferien...77 cm/ca. 3 kg
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne