Fiskeklubben Rokkerne
 

 11-05-2006 : skrevet af Johnny Mark

Lorteaften!!!!

Hej Alle,

Dette skulle ha´ været en rapport fra Øresund med havørred, torsk og hornfisk i båden, istedet bliver det et surt opstød over SU og Hvidovre Sport:

Kom ikke på Øresund i aftes, idet "amatørerne" inde hos Hvidovre Sport bildte min nabo ind at der var tank på båden, og at dette var ny procedure at man ikke længere skulle hente den inde hos dem.

Forresten meget fint det ikke er opdateret på SUs´ hjemmeside, NOT!!!!

Fedt nok og alle tiders at man slipper for det tidsrøveri det er at skulle en tur til Hvidovre både dagen før og dagen efter en fisketur.

Det er bare ikke så fedt når man så står i Vedbæk kl. 16.30 og der ikke er en tank på båden og det eneste man kan få er en sang om, hvor kede af det de er, over at de har fejlinformeret os, men at de gerne bliver 15 minutter efter normal lukketid så vi kunne nå at hente en tank!!!!
Det var tilmed chefen selv der talte med min nabo, der ydermere havde været ude og købe et endagsfiskekort til 30,- + 12,- i girokortgebyr.

Vejret var total sukker i aftes, lige bortset fra den tordensky der hang over bilen da vi kørte tilbage til Måløv med uforrettet sag.

K&B
Johnny


Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne