Fiskeklubben Rokkerne
 

 22-06-2015 : skrevet af Martin Lundqvist

Det Gule Rev 21. juni 2015

Min bror og jeg var søndag på Det Gule Rev med Bonito. Båden sejlede kl. 6 og skulle være inde kl. 17.
Der var store forventninger til turen, og forhåbninger om 2 x nye pr på torsk, da vores begges pt. er småtorsk på 4 kg.
Vinden sagde 4-5 m/sek hvilket så fint ud. Dog var der én enkelt ombord, som måtte overgive sig til søsygen efter kun 20 min - så er der sku langt igen.
Vi sejlede ca. 1,5 time før første stop. Jeg fik hurtigt de første hug, men de første 5 slipper efter kort kontakt. Herefter lykkedes det at få sat krogen rigtigt for os begge. Fiskene begynder at blive hevet op over hele båden. Hvert træk varer ca. 10-15 min, og der er ikke ét træk uden fisk. Nogle med flere end andre. En super tur, som resulterede i blå mærker, ømme muskler og led samt en fyldt fryser.
Båden blev enig med skipper om, at vi sejlede ind én time før, så vi landede i havnen kl. 16, da vi alle gerne ville betale os fra, at vores fisk blev fileteret.
Min bror og jeg havde tilsammen fyldt 3 store murebaljer, foruden alle dem vi smed retur. Vores fangst gav os samlet set 48 kg. ren torskefilet, så jeg vil skyde på, at vi har hevet over 200 kg. torsk op af vandet (hjemtaget + retur).

Tilbage til PR. Det var desværre ikke os begge der havde heldet med os. Største torsk på båden blev Caspers og en anden på hver 6,5 kg. Derudover blev der fanget nogle på 5+6 kg. og en masse på 3 og 4 kg. Vores hjemtagede fisk havde vel en gennemsnitsvægt på 2,5-3 kg. Min største var 4 kg.

Vi er allerede igang med at planlægge næste års tur - skal helt sikkert tilbage til Det Gule Rev :)

Beklager billedet - det er ikke specielt interessant. Men skyldes konstant aktivitet. Hvis ikke vi fiskede skulle vi rense fisk, også var fingre og tøj smurt ind, så mente ikke min telefon skulle op af lommen. Dog går vi snart igang med at sammensætte en film fra GoPro.

K&B derude :)På vej til en god dag
Tilbage
  Fiskeklubben Rokkerne